Go Business - Argument

 

Doresc să fac o scurtă prezentare a proiectului Go Business! by AntreprenorTV - cum am ajuns în acest punct și de unde am pornit. 


1986 - Lucram la un centru de calcul și visam să devin antreprenor, știam că lucrurile se vor schimba în curând, chiar și în URSS se întâmplau lucruri, glasnost și perestroika deveniseră cuvinte interzise în România - eram ghid de turism la Biroul de Turism pentru Tineret și numai pentru faptul că am scris pe un afiș ”excursie în țara Perestrokăi” am fost anchetat de comitetul de partid (cu toate că nu am acceptat niciodată să mă facă membru de partid) și de securistul întreprinderii. Am scăpat fără repercusiuni mai grave mimând imbecilitatea și spunând că am crezut că Perestroika este o apă în URSS.

Și am avut dreptate - după numai patru ani, în 1990, mi-am dat demisia și am deschis o agenție de turism, experiență aveam, după cum v-am spus. Și de atunci nu am mai fost niciodată salariat. 

În acești 30 de ani de antreprenoriat am avut suișuri amețitoare și căderi abrupte, dar nu m-am dat bătut, am crezut în ideile mele ca și cum ar fi fost copiii mei. Iar de copiii tăi nu trebuie să te îndoiești niciodată, ci doar trebuie să veghezi la creșterea lor. Așa s-a născut și acest proiect, din dorința de a fi o sursă de inspirație pentru cei ce activează în mediul de afaceri de la noi sau vor s-o facă în viitor. 




Videoclipul de mai jos este o metaforă și prezintă zbaterile unui antreprenor de-a lungul unei zile pentru ca seara să ajungă acasă întreg, într-o singură bucată. Go Business!

Comentarii

Trimiteți un comentariu